SMS- og telefonvarsling

• Vi vil gjerne varsle deg ved hendelser og vannavstengninger.
  • Vi ønsker å nå flest mulig og bruker telefonvarsling.
  • Servicevarsling.no er en innbyggerportal for vannavstengninger, strømstans,brøyting med mer.

Varsling etter geografisk område

• Varslingssystemet er integrert med et kartsystem som gjør at vi raskt kan varsle alle som bor i et geografisk område.
  • Ved en varsling går det ut SMS til mobiltelefoner og talemelding til fasttelefoner.

Hva kreves av deg?

• Telefonen må være registrert på din bostedsadresse.
  • Har du jobbtelefon der eier har annen adresse fungerer det ikke.
  • Du kan rette opp i dette på nettstedet Servicevarsling.no

Sårbare abonnenter

• "Sårbare" abonnenter er bedrifter som er avhengige av vann for å drive sin virksomhet.
  • Det kan blant annet være: Alders- og sykehjem, leger og tannleger, barnehager og skoler, næringsmiddelprodusenter, restauranter og kaféer.
  • Registrer mobilnummer til kontaktpersoner for virksomheten
  • Kontaktpersonen vil da motta varsel på SMS.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: