Skriftstørrelse

Hopp til her

Informasjon om stengte veier under sykkelrittet

Et internasjonalt sykkelritt krever at traseen er fri for annen trafikk, og veier vil derfor bli stengt. Vi beklager ulempene dette medfører for den enkelte.

Sykkelrittet starter i sentrum kl. 13.45
Fra klokken 13.15–14.00 stenges disse veiene for all trafikk:

Vesterdalsvegen, Austerdalsvegen, Hunsbedtvegen, Høgevegen, Nesgata, Åsevegen, FV 465 fra Faret mot Sentrum og FV 465 ved Teistedal rasteplass. Dette gjelder også alle tilsluttede veger.
Vegene åpnes igjen når alle rytterne har passert.
OBS! Det vil ikke være mulig å krysse traseen i denne perioden, så vi oppfordrer alle om å planlegge dagen slik at man ikke er avhengig av å krysse traseen i tidsrommet denne er stengt.

redusert kollektivtrafikk

Under Tour of Norway vil stenging av veier og områder innvirke på kollektivtrafikken. Enkelte områder vil ikke kunne betjenes eller vil kun betjenes med et redusert tilbud i tidsrommet arrangementet pågår. Se www.akt.no for nærmere informasjon.

parkering

Det vil være mulig å parkere ved Kvinabadet og Kulturhuset, men vi anbefaler folk å sykle eller gå til sentrum denne dagen.
Se også www.tourofnorway.no for mer informasjon.

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 08-15
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 8-15
Sentralbord: 38 35 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webredaktør: Hege Fåland Ludviksen


Personvern og informasjonskapsler

Følg oss